به گزارش روابط عمومی بهزیستی شاهین دژ؛
مهری داداشیان رئیس بهزیستی شاهین دژ گفت: این کارگاه ها که نقش بسیار مهمی در آشنائی شهروندان به ویژه بانوان از مسائل پیرامون زندگی دارند به صورت ماهانه و در نقاط مختلف شهرستان نسبت به حساسیت های ایجاد شده، ناهنجاری های رفتاری و یا درخواست شهروندان برگزار و استقبال چشمگیری را در پی داشته است.
وی افزود: پیشگیری از خشونت میتواند به عنوان ابزاری مؤثر در ارتقای تابآوری اجتماعی و فردی ، و همچنین کاهش خشونتهای اجتماعی و خانوادگی عمل کنند.
داداشیان تصریح کرد: آموزش مهارتهای حل مسأله و گفتگو در این کارگاهها میتواند به کاهش خشونتهای خانگی و اجتماعی کمک کند.
وطن دوست کارشناس اورژانس اجتماعی ۱۲۳ گفت: آموزش مهارتهای تابآوری به افراد کمک میکند تا بهتر با فشارهای روانی کنار بیایند و از آسیبهای روانی ناشی از بحرانها جلوگیری کنند و انتظار میرود برگزاری چنین دوره های آموزشی بتواند در ارتقای سلامت روان اجتماعی موثر باشد.
ایشان اظهار داشت: کاهش تابآوری اجتماعی منجر به بروز رفتارهای خشونتآمیز میشود و آگاهسازی و آموزش میتواند به شناسایی و مدیریت احساسات منفی مانند خشم کمک کند و راهکارهایی برای مقابله با آن ارائه دهد.
شایان ذکر است؛ در این کارگاه تعداد ۲۵ نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی شاهین دژ شرکت کردند که در پایان سوالات خود را مطرح و مدرس مربوطه جوابگوی آنان شد.
با حضور کارشناسان اورژانس اجتماعی ۱۲۳ و با مدرسی وطن دوست ، کارگاه منع خشونت علیه زنان و تاب آوری برای زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی شاهین دژ برگزار شد.
کد خبر 126144
نظر شما